GoldwellTopchic Haarkleuring

Goldwell Topchic Haarkleuring
Goldwell Topchic Haarkleuring
11,60
Tint 11 N 60 ml
Code: GLW0140 | Op voorraad

Alleen voor professioneel gebruik

1
PostNL
donderdag 21-10-2021
Afhaallocaties
donderdag 21-10-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 20-10-2021

Beschrijving Goldwell Topchic
Kenmerken

Kies voor een werkelijk prachtige kleur voor de haarverf Goldwell Topchic. Die maakt gebruik van intelligente systemen die zorgen voor een kleurresultaat met standvastige intensiteit en langdurig effect. Weet ook feilloos raad met grijs haar.

Eigenschappen:

  • zorgt voor een intensieve en stralende haarkleur
  • biedt 100 % grijsdekking
  • het resultaat is perfect egaal
  • milde maar toch doeltreffende haarkleuring

Ingrediënten:

  • Coenzyme Technology – beschermt tegen vrije radicalen, zorgt voor een prachtige kleur, zacht haar en een langdurig effect
  • Equalizer System 2.0 – combinatie van gepatenteerde polymeren met gladstrijkende agentia, egaliseert het verschil in de oppervlaktestructuur van het haar
  • Intra-Lipid – vereenvoudigt het uitkammen van het haar en maakt het glad
    → dit alles maakt deel uit van het IPS (Integrated Protect System) – intelligent haarkleuringssysteem dat het resultaat is van 40 jaar ervaring op het gebied van haarkleuring

Aanbrengen:
Meng de kleuring met een oxidant in een verhouding van 1:1. Doe op de haaraanzet en de lengtes en laat inwerken. Volg de instructies op de verpakking.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Gebruik
Professionele haarkleuring
Haarkleur
blond

Over het merk Goldwell

Professionele haarcosmetica Goldwell maakt de wensen van kappers en hun klanten werkelijkheid. Vanaf 1948 levert het merk Goldwell complexe haarverzorging en stylingproducten van professionele kwaliteit, maar Goldwell is ook bekend van de baanbrekende vernieuwingen in kapsalons.

Een ruim productenportfolio, hoogwaardige opleidingsprogramma’s en grote specialistische kennis maken van Goldwell de top op dit vakgebied. Elk jaar presenteert het merk een nieuwe collectie en geeft de nieuwste haar- en modetrends aan, geïnspireerd door wereldberoemde stylisten.

Alle producten van Goldwell maken dat het werk van vakkundige kappers over de hele wereld kan schitteren. Maar die producten helpen ook bij de normale verzorging gewoon thuis. Zo kun je elke dag genieten van mooi haar, alsof je zo uit de salon komt. Of je nu de Goldwell shampoo voor gezond en glanzend haar gebruikt, een van de styling-producten of een Goldwell kleurspoeling, je kunt altijd zeker zijn van een perfect resultaat.

Review Goldwell Topchic