Givenchy Eau de Toilette voor Mannen

1×
Givenchy Pí Eau de Toilette voor Mannen
Givenchy Pí Eau de Toilette voor Mannen
100 ml
62,00

Code: GIV0125 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
maandag 7-12-2020

Beschrijving van het parfum Givenchy Pí
Samenstelling

π oftewel Pi. De zestiende letter van het Griekse alfabet, 3,14 of ook wel de houtachtige, oriëntaalse geur voor veroveraars die constant op zoek zijn naar nieuwe avonturen. Eau de toilette voor mannen Givenchy Pi verbergt de kracht van houtachtige tonen samen met de verleiding van benzoë die je charisma perfect onderstreept.

  • houtachtige, oosterse geur
  • voor mannen die graag hun grenzen overschrijden
  • gelanceerd in 1998

Samenstelling van de geur
De geur opent met mandarijn en dennennaalden. Vervolgens ruik je infinium. De basisnoten die het langst op de huid blijven zitten zijn opgebouwd door exotisch hout Ironwood en benzoë-kristallen.

Verhaal van de geur
Givenchy Pi is in 1998 ontworpen door Alberto Morillas. De originele flacon met het symbool van Pi is ontworpen door Serge Manseau.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Denneboom
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Benzoine
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Givenchy

Chique modestuks, kwaliteitsvolle cosmetica en heerlijke geuren. Dat is het Franse merk Givenchy, dat al meer dan 60 jaar hulde brengt aan mode en beauty. Givenchy zet zijn klanten ertoe aan om hun eigen, onmiskenbare stijl te vinden en zichzelf te zijn.

Het verhaal van het merk Givenchy begon in het jaar 1952, toen ontwerper Hubert de Givenchy in Parijs een modehuis oprichtte met zijn naam. In 1953 Ontmoette Hubert de Givenchy Audrey Hepburn en dat was het begin van hun nauwe samenwerking. Givenchy ontwierp voor Audrey, die zijn muze was, filmkostuums en kleren voor verschillende gelegenheden.

In het jaar 1957 lanceerde Givenchy de geur L'Interdit, die hij oorspronkelijk voor deze charmante actrice ontworpen had. Zo ontstond de vennootschap Parfums Givenchy. Er volgden nog vele andere onvergetelijke geuren en in het jaar 1989 breidde Givenchy zijn arsenaal uit met cosmetica.

Behalve de legendarische Givenchy L'Interdit, die inmiddels ook een nieuwe, modernere interpretatie heeft gekregen in de vorm van een adembenemende bloemengeur, zijn ook de geuren Givenchy Irresistible en Gentleman Givenchy heel populair.

Elke Givenchy parfum is tijdloos, doet de persoonlijkheid van degene die hem draagt beter uitkomen en creëert een unieke olfactorische signatuur waardoor iedereen zich jou herinnert.

Review Givenchy Pí1