EucerinSensitive Relief Gel Crème After Sun

Eucerin Sensitive Relief Gel Crème  After Sun
Eucerin Sensitive Relief Gel Crème  After Sun
200 ml
17,90

Op voorraad | Code: EUC03658
1
PostNL
maandag 24-1-2022
Afhaallocaties
maandag 24-1-2022
UPS Air Mail
vrijdag 21-1-2022

Het zonnebrandmiddel Eucerin Sensitive Relief geeft je huid de nodige zorg na het verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • verzorgt en regenereert
  • wordt onmiddellijk opgenomen
  • heeft een verkoelend effect
  • geeft een fris gevoel
  • kan worden gebruikt op gezicht en lichaam

Hoe te gebruiken:
Breng aan in voldoende hoeveelheden op schone huid, die blootgesteld werd aan zonlicht.

Belangrijke informatie

Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandmiddel. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Overmatige blootstelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid. Smeer u in voordat u in de zon gaat. Regelmatig opnieuw insmeren, vooral wanneer u veel transpireert en na het zwemmen of afdrogen. Contact met de ogen vermijden.
Volledige tekst

Kenmerken

Consistentie
gel, crème
Huidtype
gevoelig, voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen

Het dermocosmetische merk Eucerin hoort in haar vakgebied tot de absolute top. Het onderzoek en de ontwikkeling van haar producten is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke kennis en nauwe samenwerking met dermatologen. Als gevolg hiervan biedt het merk medisch ondersteunde producten die aan moderne vereisten en de hoogste dermatologische normen voldoen en de behoeften van verschillende huidtypes respecteren.

Sinds de lancering van Eucerin - meer dan 100 jaar geleden - heeft het merk alles geleerd over het functioneren van de huid. De iconische regenererende zalf Eucerin Aquaphor was voor het eerst al in 1925 geïntroduceerd en haar succes is steeds groter. Geen toegevoegd water en universeel gebruik zijn slechts 2 van de vele voordelen. Producten uit de Eucerin Hyaluron Filler-lijn zijn de allereerste cosmetische verzorging ter wereld waarbij is aangetoond dat deze de effecten van esthetische hyaluronzuur-behandelingen verbeteren.

Of je nu kiest voor een verzorgende Eucerin crème, speciale zonverzorging of een milde Eucerin shampoo, het merk heeft altijd dezelfde doel: het bieden van de beste oplossing voor een gezonde en mooie huid.