Dunhill Icon Eau de Parfum voor Mannen

4×
Dunhill Icon Eau de Parfum voor Mannen
Dunhill Icon Eau de Parfum voor Mannen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
95,00

Je bespaart 63%
100 ml
35,40

Code: DUN1866 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum Dunhill Icon
Samenstelling

De eau de parfum voor mannen Dunhill Icon werd ontworpen voor alle gentlemen die als het ware continu onderweg zijn. De geur verenigt de opwinding van nieuwe reizen in zich, die van oost naar west leiden tot op de meest exotische plaatsen. 

  • aromatische, houtachtige geur
  • voor de moderne man die verlangt naar verfijndheid
  • geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
Geniet van de tonen van Italiaanse bergamot in combinatie met bitterzoete neroli die je meteen bij de eerste gewaarwording ruikt. Provençaalse lavendel met pikante zwarte peper en zoetig-kruidige kardemom in het hart van de geur doen je meteen daarna dromen van reizen die je tot voorbij de horizon lokken. Op het eind laat je je meedrijven op het sterke aroma van kostbaar agarhout, dat je vast herkent in de bestendige slotpartij van de geur Dunhill Icon.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Neroli , Sinaasappel Blad , Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kardemom, Salie , Lavendel , Jeneverbessen , Peper
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Agarhout , Lichen , Iris, Leer, Vetiver
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Dunhill

Alfred Dunhill richtte zijn merk met dezelfde naam op in Londen, in 1893, kort nadat hij volwassen was geworden. Van begin af representeerde het merk een zekere mannelijkheid.

In de vroege jaren hield het bedrijf zich bezig met de fabricage van lederen accessoires voor de automobielindustrie, herenmode-accessoires en van teugels voor paarden. Pas veel later breidde Dunhill zijn belangstelling uit voor andere zaken, zoals horloges, rookartikelen, schrijfbenodigdheden en parfums.

De gemeenschappelijke noemer van alle parfums van Dunhill is mannelijkheid, de degelijkheid van de hogere klasse en een lange levensduur. Het gezicht van het merk is bijvoorbeeld de acteur Jude Law.

Review Dunhill Icon4