Dermacol Lavender Water

kalmerend lavendelwater

Dermacol Lavender Water kalmerend lavendelwater
Dermacol Lavender Water kalmerend lavendelwater
100 ml
4,90

Code: DER02934 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 27-8-2019
UPS Air Mail
dinsdag 27-8-2019
Dermacol Lavender Water
100 ml | 4,90

Product beschrijving Dermacol Lavender Water

Verfrissende huidspray Dermacol Lavender Water maakt je huid op elk moment van de dag wakker en geeft hem onmiddellijke verlichting.

Kenmerken:

  • versterkt de huidstructuur
  • houdt de huid in balans
  • heeft ontspannende effecten

Hoe te gebruiken:
Spuit een gepaste hoeveelheid van het preparaat op je gezicht. Gebruik op elk moment van de dag.

Kenmerken

Effect
Kalmerend

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.