Dermacol HT 3D

Remodelerende Nachtcrème

Dermacol HT 3D Remodelerende Nachtcrème
50 ml
13,90

Code: DER1819 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 22-5-2019
Dermacol HT 3D
50 ml | 13,90

Beschrijving van de cosmetica Dermacol HT 3D

De huid moet ook 's avonds worden verzorgd. De nachtverzorging Dermacol HT 3D verzorgt de huid tijdens de slaap en biedt alles wat deze nodig heeft.

Kenmerken:

  • geeft kracht aan de huid en laat hem opgerekt achter
  • vermindert rimpels en voorkomt de vorming ervan
  • geeft een jeugdige uitstraling terug
  • voedt in de diepte
  • Dermatologisch getest

Hoe te gebruiken:
Gebruik elke avond regelmatig. Breng aan op de gereinigde huid en masseer in met fijne bewegingen.

Kenmerken

Consistentie
crème
Effect
Hydratatie, Voedend
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
rimpels
Volgens huidproblemen
hydratatie, voeding & dehydratatie
Wanneer te gebruiken
nacht

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.