Over het merk Decléor

Het verhaal van het merk Decléor begon in 1974, dus ruim voordat de wereldtrend van etherische oliën inzette. Tegenwoordig is Decléor een toonaangevend cosmeticamerk op het gebied van de aromatherapie. De laboratoria van Decléor werken al meer dan 40 jaar lang aan de uitbreiding van hun kennis en de ontwikkeling van essentiële oliën voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes.

 

De cosmetica van Decléor biedt een uniek systeem voor schoonheidsverzorging, gebaseerd op ambachtelijk vervaardigde, extra sterke en geconcentreerde producten. De producten van Decléor bevatten uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten die beschadiging van de huid tegengaan als gevolg van de stedelijke manier van leven (zoals gebrek aan slaap, vervuiling, stress en onevenwichtige voeding).

Elke druppel etherische olie bevat gemiddeld tot 150 actieve moleculen. Slechts enkele druppels en leidt tot zichtbare veranderingen van de huid. Het oliehoudende serum Decléor Aromessence is zonder twijfel zo‘n iconisch product. Het betreft een mengsel van de fijnste gedestilleerde etherische maagdelijke oliën die koud geperst werden. Het serum is voor 100% actief is en dus volledig vrij van water. Het is zo sterk, dat slechts 3 druppels olie alles bevatten wat uw huid nodig heeft.

volledige text text verbergen

Aanbevolen