David Beckham Instinct

Deo Spray voor Mannen 150 ml

David Beckham Instinct Deo Spray voor Mannen 150 ml
David Beckham Instinct Deo Spray voor Mannen 150 ml
David Beckham Instinct Deo Spray voor Mannen 150 ml
150 ml
3,90

Code: DBM0027 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 22-2-2019
David Beckham Instinct
150 ml | 3,90

Beschrijving van het parfum David Beckham Instinct

De geparfumeerde deospray David Beckham Instinct is een uitstekende aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Bestrijdt effectief ongewenst zweten, verzorgt de huid van de oksels, en houdt hem vele uren heerlijk geurig en fris.

Ingrediënten:

  • zonder aluminiumzouten

Over het merk David Beckham

Het merk David Beckham draagt de naam van de in Londen geboren getalenteerde en wereldberoemde voetballer. David Beckham maakte de voetbalschool in Manchester af en plaatste zich onder de meest succesvolle spelers aller tijden.

Door zijn uiterlijk en kledingstijl werd Beckham al snel een mode-icoon en hij bracht zijn eigen collectie kleding en een lijn aan cosmetica en parfums voor mannen op de markt. Zijn eerste parfum Instinct werd in 2005 geïntroduceerd en groeide uit tot een nieuwe definitie van mannelijke elegantie. ¨

Tegenwoordig tref je onder de naam David Beckham parfums voor mannen en vrouwen aan die zijn gemaakt in samenwerking met David's echtgenote Victoria. De eaux de toilette David Beckham worden getypeerd door een fris karakter en het aroma dat een gevoel van luxe geeft. Ze zijn de perfecte keuze voor alle charismatische mannen en stijlvolle vrouwen.

Beoordeling David Beckham Instinct

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!