Clinique Fresh Pressed

verhelderend serum met vitamine C tegen Huidveroudering

Clinique Fresh Pressed verhelderend serum met vitamine C tegen Huidveroudering
Clinique Fresh Pressed verhelderend serum met vitamine C tegen Huidveroudering
82,00

Je bespaart 23%
4 x 8,5 ml
62,80

Code: CLK2289 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
maandag 26-8-2019
UPS Air Mail
maandag 26-8-2019
Clinique Fresh Pressed
4 x 8,5 ml | 62,80

Product beschrijving Clinique Fresh Pressed

Het huidserum Clinique Fresh Pressed is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzame stoffen. Hierdoor geeft het je huid de meest luxe verzorging.

Kenmerken:

  • effent de kleurtoon van de huid
  • helpt rimpels en fijne lijnen glad te strijken

Kenmerken

Actieve stoffen
salicylzuur, vitamin C
Effect
Anti-ageing, Anti-Dark Spot, Egaliserend, Verheldering
Huidtype
rimpels en rijpe huid, voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Clinique

Het merk Clinique merk werd in 1968 opgericht door Estée Lauder. De impuls hiervoor was een interview met de dermatoloog dat gepubliceerd werd in het modetijdschrift Vogue. Een vraag die haar in het artikel gesteld werd inspireerde haar om topklasse hypoallergene cosmetica te gaan produceren voor elk huidtype.

De cosmetica van Clinique biedt vele producten voor een perfecte make-up, parfums voor vrouwen en mannen en complete verzorging voor lichaam en huid voor zowel mannen als vrouwen. Alle Clinique huidverzorging is 100% parfumvrij en onderworpen aan strenge allergietesten, waardoor het zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De kracht van de producten is gebaseerd op complete cosmetische lijnen die direct door dermatologen worden ontwikkeld. Het schoonheidsconcept van Clinique voor de huidverzorging in drie stappen is uniek. Alleen daarom al is de cosmetica van Clinique de ideale, de geschiktste en gemakkelijkste dagelijkse verzorging. Geniet van de resultaten van dit cosmeticamerk dat adequaat beantwoordt aan de eisen die jouw huid stelt.