Ga naar hoofdcontent

Claudia Schiffer Make Up

Over het merk Claudia Schiffer Make Up

Na een carrière van 30 jaar in de mode-industrie en na vele uren, doorgebracht in gezelschap van de beste make-up-artiesten, toont Claudia Schiffer haar kunnen. In samenwerking met het Duitse merk Artdeco heeft ze Claudia Schiffer Make Up ontworpen, een eigen professionele cosmeticalijn.

 

Haar gevoel voor stijl, design en haar kleurenkeuze worden weerspiegeld in haar cosmetica-artikelen van topkwaliteit. Haar gelimiteerde collectie geeft precies aan wat Claudia's motto en stijl is. Eenvoudig, maar adembenemend. Claudia Schiffer herinnert zich nog dat ze als jong model bijzonder verlegen was, en dat haar vrienden eraan twijfelden of ze zich in de modellenwereld staande kon houden. Maar ze kwam er heel snel achter dat cosmetica van goede kwaliteit niet alleen blos van schaamte verborg, maar ook haar zelfbeeld verbeterde en zelfvertrouwen gaf.

Het design van de collectie van Claudia Schiffer werd beïnvloed door de kleuren van haar roze Vespa en de pasteltinten van keramiek uit de jaren zestig. En omdat ze Cloudy als koosnaam had, verscheen ook het motief van een klein wolkje dat haar kinderjaren symboliseert. Ook jij kunt je laten inspireren door de gelimiteerde collectie van Claudia Schiffer Make up. Probeer de professionele decoratieve cosmetica uit het atelier van Artdeco maar eens.

volledige text text verbergen