BrushArtBasic Pink Blending Penseel

BrushArt Basic Pink Blending Penseel
BrushArt Basic Pink Blending Penseel
Blending Penseel

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: BRU1070

Het oogpenseel BrushArt Basic Pink is een onmisbare hulp voor elke oogmake-up.

Kenmerken:

  • maakt een snelle toepassing van oogschaduw mogelijk
  • helpt je make-up te verbeteren
  • maakt het gemakkelijker om de oogschaduw aan te brengen
  • het product is geschikt voor poedervormige producten
  • het past perfect in je hand

Ingrediënten:

  • van synthetische vezels

Hoe te gebruiken:
Gebruik het vlakke deel van het penseel om de oogschaduw aan te brengen. Gebruik de ronde kant van het penseel om de kleuren uit te wrijven of om een schaduw als lijn onder het onderste ooglid aan te brengen.

Een jong merk dat trends zet op het vlak van make-up-, haarverzorgings- en stylingaccessoires. Onder het merk BrushArt vind je haarborstels, make-up penselen en alles voor het onderhoud ervan. Verder ook cosmeticatasjes in coole designs en de meest verscheidene accessoires. Kortom alles wat een echte It-girl nodig heeft!

Onder de bestsellers horen eenduidig de haarborstels met zwijnenhaar. De glans die je haar na het kammen heeft, heb je nog nooit meegemaakt. Om snel foundation aan te brengen zijn BrushArt make-upsponsjes simply the best. Met niets anders creëer je een zo natuurlijke finish als met hiermee.

BrushArt kan ook liefhebbers van penselen bekoren. BrushArt penselen zijn volmaakt zacht en zorgen voor een onberispelijke make-up. Penselen in een etui vormen een perfect cadeau. En je kleine prinsesje is vast wild van de cosmeticatasjes, speldjes en elastiekjes. Die krijgen ook het allerfijnste haar op een milde manier onder controle, en zijn bovendien ontzettend schattig!

Dat is BrushArt: kwaliteitsvolle accessoires aan een redelijke prijs in een trendy design die je beauty routine nog leuker maakt.