Bioderma Sensibio AR

BB Crème SPF 30

Bioderma Sensibio AR BB Crème SPF 30
Bioderma Sensibio AR BB Crème SPF 30
Tint Light 40 ml
18,90

Code: BIR0921 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 23-8-2019
UPS Air Mail
donderdag 22-8-2019
Bioderma Sensibio AR
Tint Light 40 ml | 18,90

Product beschrijving Bioderma Sensibio AR

De BB-crème Bioderma Sensibio AR hydrateert de huid, effent zijn kleurtoon en laat het gezicht natuurlijk mooi achter.

Kenmerken:

  • dient als een lichte make-up
  • eenvoudig aan te brengen en uit te smeren
  • voorkomt huidirritatie
  • geeft de huid de benodigde hydratering

Hoe te gebruiken:
Breng de BB-crème aan op de schone huid. Strijk gelijkmatig uit vanuit het midden van het gezicht naar buiten.

Kenmerken

Consistentie
crème
Effect
Anti-roodheid, Kalmerend
Huidtype
gevoelig
Leeftijd
alle leeftijden
Zonbescherming
met SPF

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!