Bioderma Sébium H2O

micellair water voor de gemengde en vette huid met een dispenser

Bioderma Sébium H2O micellair water voor de gemengde en vette huid met een dispenser
Bioderma Sébium H2O micellair water voor de gemengde en vette huid met een dispenser
Bioderma Sébium H2O micellair water voor de gemengde en vette huid met een dispenser
500 ml
15,90

Code: BIR2176 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Koop voor minstens € 29 aan huidverzorging of make-up producten en maak een keuze in het winkelmandje uit verschillende Saffee huidverzorgingsproducten.
PostNL
maandag 29-4-2019
Bioderma Sébium H2O
500 ml | 15,90

Beschrijving van de cosmetica Bioderma Sébium H2O

Het micellaire water Bioderma Sébium H2O zorgt voor een grondige afschminking binnen enkele minuten. Tegelijkertijd ontdoet het je huid van het dagelijks vuil en dode huidcellen.

Kenmerken:

  • reinigt de poriën in de diepte
  • verwijdert ook de bestendige make-up
  • voorkomt bovenmatige uitdroging van de huid
  • minimaliseert overtollige talgproductie
  • Heeft verfrissende en rustgevende effecten

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de cosmetische tampon en maak de huid schoon door het product lichtjes uit te smeren. Niet afspoelen.

Kenmerken

Consistentie
water
Effect
Anti-acne, Hydratatie, Voedend
Huidtype
gemengd, vet
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
acne & probleem huid, grove poriën & vette huid, hydratatie, voeding & dehydratatie

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!