BaByliss PRO Diffuser Pro 4

Föhn Diffuser

BaByliss PRO Diffuser Pro 4 Föhn Diffuser
BaByliss PRO Diffuser Pro 4 Föhn Diffuser
BABD05E 3 st

Code: BBL0542 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bestel voor minimaal € 40 en kies een zomers cadeau in het winkelmandje.
BaByliss PRO Diffuser Pro 4
BABD05E 3 st

Product beschrijving BaByliss PRO Diffuser Pro 4

De diffuser BaByliss PRO Diffuser Pro 4 helpt je gemakkelijk een luchtig kapsel te creëren al vanaf de wortels. Onderstreep je golvende haar en geef het een volume!

Kenmerken:

  • zorgt voor een gelijkmatige haardroging
  • voorkomt overmatige droging en het vormen van krullen

Hoe te gebruiken:
Plaats het opzetstuk op de hals van de haardroger van het gegeven type. Plaats bij het drogen de afzonderlijke lokken tussen de afgeronde tippen van de diffuser en til deze voorzichtig op.

Over het merk BaByliss PRO

Het merk BaByliss, dat het idee van professionele haarverzorgingsproducten belichaamt, werd opgericht in de wilde jaren '60 van de vorige eeuw. Brigitte Bardot was de koningin van de film, fans vielen flauw tijdens concerten van de Beatles en Parijs was de plaats waar de hoogtepunten in de mode plaatsvonden.

In de buurt van de Eiffeltoren werkte kapper René Leliévre ijverig aan zijn ideeën en in zijn studio werd de eerste elektrische krultang geconstrueerd. Het succes bleef niet lang op zich wachten en het revolutionaire product werd al snel in elke kapsalon gebruikt. Het merk BaByliss was geboren en werd immens populair.

In de loop der jaren werd BaByliss als onderdeel van het concern Conair een van de wereldleiders op de markt markt in de haarverzorging, evenals het best verkopende merk in Europa in de categorie stijltangen.