Azzaro Wanted

deodorant stick voor Mannen 75 ml

Azzaro Wanted deodorant stick voor Mannen  75 ml
Azzaro Wanted deodorant stick voor Mannen  75 ml
24,00

Je bespaart 26%
deodorant stick voor Mannen 75 ml
17,80

Code: AZZ1149 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-7-2019
UPS Air Mail
woensdag 24-7-2019
Azzaro Wanted
deodorant stick voor Mannen 75 ml | 17,80

Beschrijving van het parfum Azzaro Wanted

De geparfumeerde deostick Azzaro Wanted Wanted zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Ingrediënten:

  • zonder alcohol

Over het merk Azzaro

Het merk Azzaro werd ontworpen naar het beeld van de oprichter, de Frans-Italiaanse modeontwerper Lorise Azzara. Loris werd geboren in Tunis, zijn ouders waren van Siciliaanse afkomst, maar in 1962 ging hij naar Parijs om de modewereld te veroveren. Voordat het merk in de jaren '60 eindigde, wist hij een uitstekende reputatie op te bouwen en al spoedig kon het merk Azzaro het aanbod uitbreiden met parfums.

Het eerste parfum, Azzaro for Women, werd gelanceerd in 1975. Tegenwoordig bezit Azzaro enkele tientallen parfums en werkt samen met de beste parfumontwerpers als Maurice Maurin, Alberto Morillas en Jacques Cavallier. De geur Azzaro belichaamt een moderne luxueuze lifestyle, gecombineerd met de kunst van het genieten van het leven.

In 2003, na de dood van Loris Azzara, kwamen de Franse ontwerpster Vanessa Seward, en later Arnaud Maillard en Alvaro Castejon aan het hoofd van het merk te staan Evenmin geleid door hen verloor het merk Azzaro ook maar iets van de duizelingwekkende kwaliteit en persoonlijke stijl.

Beoordeling Azzaro Wanted

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!