Artdeco Sun Protection Powder FoundationPoeder Foundation SPF 50

Artdeco Sun Protection Powder Foundation Poeder Foundation  SPF 50
Artdeco Sun Protection Powder Foundation Poeder Foundation  SPF 50
Uitverkoop
Tint 70 Dark Sand 9,5 gr
23,09

Code: ART3390 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
Cadeautje voor jou
Om 15% korting op make-up en huidverzorgingsproducten te ontvangen gebruik je de code skin15nl in het winkelmandje. De korting is niet van toepassing op producten in de uitverkoop of aanbieding.
PostNL
zaterdag 23-11-2019
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 22-11-2019

Product beschrijving Artdeco Sun Protection Powder Foundation

Het preparaat biedt je gezicht betrouwbare bescherming tegen zonnestraling.

Kenmerken:

  • beschermt tegen zonlicht
  • langdurig effect
  • maakt de huid mat
  • verheldert de huid

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
compact
Huidtype
voor alle huidtypes
Volgens de dekking
Licht, Medium
Zonbescherming
met SPF

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.