Product beschrijving Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer
Kenmerken

De concealer Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer maskeert alle onvolkomenheden in de huid en geeft je gezicht een onberispelijke uitstraling.

Kenmerken:

  • effent de huidtint
  • sterk gepigmenteerd
  • langdurig effect
  • crèmeachtige textuur
  • eenvoudig aan te brengen

Hoe te gebruiken:
Breng met je vinger of met een praktische applicator aan op verschillende onvolkomenheden van je huid. Breng donkerdere tinten aan op de verdiepingen in het gezicht en het illuminsor op de plaatsen die je wilt benadrukken.

Kenmerken

Consistentie
fluid
Effect
corrigerend

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Review Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer