Nivea Men Sensitive

Cosmetica Set IV.

Nivea Men Sensitive Cosmetica Set  IV.
Nivea Men Sensitive Cosmetica Set  IV.
Uitverkoop
20,90

Je bespaart 39%
Cosmetica Set IV.
12,84

Code: NIV03145 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Sensitive Shaving Gel 200 ml + Sensitive After Shave Balm 100 ml + Black & White Invisible Anti-perspirant 50 ml + Labello Lip Balm 4,8 g + Cosmetic Bag

st
Cadeautje voor jou
Parfumverstuiver als cadeau bij een aankoop boven de € 50. Kies een kleur in het winkelmandje.
GLS
vrijdag 21-6-2019
Nivea Men Sensitive
Cosmetica Set IV. | 12,84

Kenmerken

Huidtype
gevoelig
Huidtype
gevoelig
Set variant
Cosmetica Set

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.