Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring Eau de Toilette voor Vrouwen

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring Eau de Toilette voor Vrouwen
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring Eau de Toilette voor Vrouwen
75 ml

Code: MAJ01481 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring
Samenstelling

De lente in een flacon. Dat is een korte, maar rake beschrijving van de eau de toilette voor vrouwen Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring. Een klein beetje is al voldoende om je zintuigen te prikkelen als tijdens een wandeling door de bloeiende lentenatuur en je te verkwikken als door een frisse bries.

  • bloemig-fruitige geur met frisse groene noten
  • onderdeel van de limited edition Marc Jacobs – Spring
  • Neo Mint is de groentint die verbonden is met de lijn Marc Jacobs Spring

Samenstelling van de geur
Vanaf het eerste moment krijgt de geur van groenetheebloesem je in zijn greep. Hij ontwikkelt zich verder in volmaakte harmonie met een akkoord van groene matchathee. Vervolgens treedt pikante roze peper de geurcompositie binnen voor een stralend resultaat.

Verhaal van de geur
In 2021 werden de geuren Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring, Daisy Spring en Daisy Love Spring geïntroduceerd. Ze sluiten aan op de jaarlijkse reeks limited editions van Marc Jacobs Daisy. Ook heeft deze editie van eaux de toilette weer een eigen specifieke kleur. Voor 2021 is dat Neo Mint.

Deze frisgroene kleur, die staat voor natuur en leven, past fantastisch bij roze en is gekozen vanwege zijn grote potentieel. Hij is te zien in de Marc Jacobs collectie en ontbreekt natuurlijk niet op de flacon met roze bloemetjes op de dop, die kenmerkend zijn voor de geur Daisy Eau So Fresh.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden.

Ontvlambaar.

Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Groene Thee
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
matcha
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Roze Peper
Geursoort
bloemig, groen

Over het merk Marc Jacobs

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.

Review Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Spring