Coach Platinum Eau de Parfum voor Mannen

Coach Platinum Eau de Parfum voor Mannen
Coach Platinum Eau de Parfum voor Mannen
100 ml
33,50

Code: COA00193 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 26-1-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 26-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 27-1-2021

Beschrijving van het parfum Coach Platinum
Samenstelling

Eau de parfum Coach Platinum voor mannen heeft een frisse, oosterse geur en is een perfect gezelschap voor zijn avontuurlijke levensstijl waarop hij altijd kan rekenen.

  • een aromatische, frisse en kruidige geur
  • voor avonturiers en reizigers
  • geschikt voor dagelijks gebruik

Geursamenstelling
De combinatie van zwarte peper en jeneverbes in de topnoten is versterkt door de zoetzure aroma van ananas. Deze wordt vervolgens verfijnd door de kruidige tonen van salie, cashmeran en groene geranium. De mannelijke basisnoten met ruwe geur van zadelvel, exotisch sandelhout, en patchoeli zullen zijn avontuurlijke kant ontwaken. Een vleugje vanille benadrukt de zachte kant van elke man.

Het verhaal van de geur
Deze geurcombinatie is geïnspireerd door en werkt als herinnering aan een avontuurlijke roadtrip door de VS die eindigt in de stedelijke jungle van New York. Coach Platinum is ontworpen door Bruno Jovanovic.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Peper , Jeneverbessen , Ananas
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Cashmeran, Geranium , Salie
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Leer, Vanille , Patchuli , Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Review Coach Platinum