Catrice Sun GlowBronzing Poeder

Catrice Sun Glow Bronzing Poeder
Catrice Sun Glow Bronzing Poeder
Tint 030 Medium Bronze 9,5 gr
4,30

Code: CTE1203 | Op voorraad
1
GLS
dinsdag 7-7-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-7-2020

Product beschrijving Catrice Sun Glow

De bronzer Catrice Sun Glow Sun Glow perfectioneert de huid en heeft een licht gebruind effect.

Kenmerken:

  • zorgt voor een gezond en fris uiterlijk
  • heeft een matterend effect
  • beïnvloedt de huid op natuurlijke wijze

Hoe te gebruiken:
Breng aan de zijkanten van je voorhoofd aan, onder de jukbeenderen, op de onderkant van je kin of aan zijkanten van je neus om je gezicht te definiëren.

Over het merk Catrice

Trendy, kwaliteitsvol en aan een redelijke prijs. Dat zijn de cosmetica van Catrice, het merk dat geen enkele beauty trend mist. Zo kan je er zeker van zijn dat je met de producten van Catrice een look tevoorschijn tovert als van een topmodel op de catwalk.  

Achter het merk Catrice staat Christina Oster-Daum, een vrouw met een duidelijke visie: kwaliteitsvolle cosmetica die echt elke vrouw zich kan veroorloven. Omdat elk van ons het verdient om zich mooi te voelen. En zo zagen in 2004 de eerste Catrice foundation, Catrice mascara en Catrice poeder het levenslicht, net als andere Catrice producten voor een perfecte make-up.   Catrice cosmetica zijn gebaseerd op zowel topkwaliteit als het volgen van de nieuwste trends uit de beauty wereld.

Dit Duitse merk gaat onder andere prat op zijn natuurlijke foundation met hoge dekking Catrice HD Liquid Coverage, de concealer Catrice Liquid Camouflage die alle oneffenheden verbergt, en het matterende poeder Catrice All Matt Plus. Ook de licht getinte primer Catrice 1 Minute Face Perfector is het melden waard, net als de populaire nagellak Catrice More Than Nude en de lippenstift van Catrice in de meest gevarieerde kleuren.

Review Catrice Sun Glow