Artdeco Make-up Base

Make-up Base tegen Veroudering

Artdeco Make-up Base Make-up Base tegen Veroudering
Artdeco Make-up Base Make-up Base tegen Veroudering
Artdeco Make-up Base Make-up Base tegen Veroudering
15 ml
18,90

Code: ART1618 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Artdeco Make-up Base
15 ml | 18,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Make-up Base

De foundation Artdeco Make-up Base reinigt perfect de huid, bereidt hem voor op het aanbrengen van make-up en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten..

Kenmerken:

  • maakt rimpels glad
  • bereid de huid perfect voor op het aanbrengen van make-up
  • heeft een langdurig effect

Hoe te gebruiken:
Wrijf gelijkmatig en grondig uit. Breng vervolgens make-up aan.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Volgens de dekking
Licht
Waterproof
nee

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.