Zendium Complete Protection

Tandenborstel Soft

Zendium Complete Protection Tandenborstel  Soft
4,00

Je bespaart 43%
Code: ZND1312 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Zendium Complete Protection
Tandenborstel Soft | 2,30

Beschrijving van de cosmetica Zendium Complete Protection

De tandenborstel Zendium Complete Protection behoudt de gezondheid en schoonheid van je tanden. Verwijdert effectief tandplak en helpt tandbederf te voorkomen.

Kenmerken:

  • verwijdert tandplak
  • biedt zachte tandvlees- en tandglazuurverzorging

Hoe te gebruiken:
Breng tandpasta aan op de borstel, bevochtig, maak je tanden en mondholte schoon. Grondig spoelen.

Over het merk Zendium

Het Scandinavische merk Zendium, dat in 1969 werd opgericht door microbioloog Dr. Henk Hoogendoorn, is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg. Het merk is gespecialiseerd in tandpasta‘s die op natuurlijke wijze de mondholte beschermen.

Onze mond wordt beschermd door een systeem van enzymen en eiwitten. Juist op basis van studies van dit systeem werden de Zendium tandpasta‘s ontwikkeld die perfect in harmonie zijn met de mondholte en het natuurlijke milieu ervan herstellen.

Het is klinisch bewezen dat de tandpasta‘s van Zendium de mondholte beschermen, het tandvlees versterken, de vorming van plak tegengaan en een frisse adem geven. Zendium tandpasta‘s zijn zacht, maar effectief en bevatten een schuimvormend bestanddeel dat in tegenstelling tot het normaliter gebruikte SLS vriendelijk is voor de zachte weefsels.

Zendium merkproducten voor de mondverzorging worden aanbevolen door vooraanstaande tandartsen. Uw badkamer is niet compleet zonder de Zendium tandpasta, of u nu een gevoelige mondholte hebt of een kwaliteitstandverzorging voor elke dag zoekt.