Zendium BioGum

Mondwater voor Bescherming van Tanden en Tandvlees

Zendium BioGum Mondwater  voor Bescherming van Tanden en Tandvlees
Zendium BioGum Mondwater  voor Bescherming van Tanden en Tandvlees
Zendium BioGum Mondwater  voor Bescherming van Tanden en Tandvlees
500 ml
4,30

Code: ZND1325 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 14-12-2018
Zendium BioGum
500 ml | 4,30

Beschrijving van de cosmetica Zendium BioGum

Het mondwater Zendium BioGum verfrist niet alleen de adem maar vecht ook tegen tandplak en helpt het tandvlees en de tanden gezond te houden.

Kenmerken:

  • behoudt gezond tandvlees
  • verwijdert langdurig de geur uit je mond

Hoe te gebruiken:
Spoel na het reinigen van de tanden de mond met mondwater gedurende de tijd die aangegeven staat op de verpakking en spuug vervolgens uit.

Over het merk Zendium

Het Scandinavische merk Zendium, dat in 1969 werd opgericht door microbioloog Dr. Henk Hoogendoorn, is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg. Het merk is gespecialiseerd in tandpasta‘s die op natuurlijke wijze de mondholte beschermen.

Onze mond wordt beschermd door een systeem van enzymen en eiwitten. Juist op basis van studies van dit systeem werden de Zendium tandpasta‘s ontwikkeld die perfect in harmonie zijn met de mondholte en het natuurlijke milieu ervan herstellen.

Het is klinisch bewezen dat de tandpasta‘s van Zendium de mondholte beschermen, het tandvlees versterken, de vorming van plak tegengaan en een frisse adem geven. Zendium tandpasta‘s zijn zacht, maar effectief en bevatten een schuimvormend bestanddeel dat in tegenstelling tot het normaliter gebruikte SLS vriendelijk is voor de zachte weefsels.

Zendium merkproducten voor de mondverzorging worden aanbevolen door vooraanstaande tandartsen. Uw badkamer is niet compleet zonder de Zendium tandpasta, of u nu een gevoelige mondholte hebt of een kwaliteitstandverzorging voor elke dag zoekt.