Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle Eau de Parfum voor Vrouwen

Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle Eau de Parfum voor Vrouwen
Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
91,00

Je bespaart 34%
100 ml
59,50

Code: ZAV00677 | Op voorraad
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle
Samenstelling

Beleef aan den lijve het vuur van de passie van een ontmoeting tussen man en vrouw in het hart van Parijs die uitmondt in een hartstochtelijke liefde. De eau de parfum voor vrouwen Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle laat jou dit verhaal met je eigen zintuigen beleven en toont dat de liefde een buitengewoon aantrekkelijke uitdaging is.

  • bloemige gourmand geur vol passionele liefde
  • gelanceerd als duo met de eau de toilette voor mannen This is Love! Pour Lui
  • op de markt gebracht in het jaar 2020

Samenstelling van de geur
Vanaf het eerste moment wint de geur je zintuigen voor zich met expressieve tonen van gember. Na enkele ogenblikken brengt de combinatie van viooltjes en vanille je in een intens sensuele stemming. Akkoorden van sandelhout zorgen voor een langdurige, verwarmende finish.

Verhaal van de geur
Liefde op het eerste gezicht werd eindelijk verwerkt in een geur, namelijk Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle. Het koppel waarop de geur geïnspireerd werd, zijn hedendaagse kunstenaars. Zij creëren door met hun vingertoppen te schilderen op het hete vel van hun lichamen, terwijl hun hart werd beroerd door een vonk van liefde. De auteur van de geur is Sidonie Lancesseur.

De geur past perfect bij de mannengeur This is Love! Pour Lui, en niet alleen de sensuele, gloeiende inhoud, maar ook de flacon zelf. Ze werden samen gelanceerd als een verliefd geurenkoppel.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Gember
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Viooltje
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout
Geursoort
bloemig

Review Zadig & Voltaire This is Love! Pour Elle