Zadig & VoltaireJust Rock! Pour Lui Eau de Toilette voor Mannen

Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Lui Eau de Toilette voor Mannen
Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Lui Eau de Toilette voor Mannen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: ZAV0033

Zadig & Voltaire Just Rock! Pour Lui Eau de Toilette is een zeer sensuele en verslavende geur waar zowel jij als de mensen om je heen verliefd op zullen worden!

  • houtachtig oriëntaals
  • voor de moderne zelfverzekerde man
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Volledige samenstelling

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), DIPROPYLENE GLYCOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BHT De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Tonkaboon
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Zwarte Vanille , Wierook
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Kruidige Noten , zwarte patchoeli
Geursoort
oriëntaalse, specerijen, houtachtig