Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Eau de Parfum voor Vrouwen
Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
95,00

Je bespaart 15%
90 ml
80,50

Code: ZAV00498 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything
Samenstelling

Ervaar een gevoel van vrijheid met de eau de parfum van Zadig & Voltaire Girls Can Any Anything. Hij staat symbool voor vrijheid en rebellie en is ontworpen om vrouwen moed te geven. Als je deze geur draagt, kun je alles aan.

  • oosterse fougère geur
  • voor vrije rebelse vrouwen zonder vooroordelen
  • geschikt voor alle gelegenheden

Geursamenstelling
Eau de parfum Girls Can Do Anything opent met sappige tonen van peren en sinaasappelbloesem. De geurcompositie wordt aangevuld met zoete tonkabonen die de geur verdiept en in oosterse richting brengt. De onweerstaanbare basisnoten van muskus en vanille die sensueel samensmelten met de andere ingrediënten geven de rebelse geur het nodige vleugje elegantie.

De geur bevat een stof met een onstabiele kleur en daarom kan de kleur van de inhoud anders zijn dan de kleur op de foto.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peer , Sinaasappelbloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tonkaboon
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Varen, Vanille , Muskus
Geursoort
bloemig

Review Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything2