Yves Saint LaurentY Gift Setvoor Mannen

Yves Saint Laurent Y Gift Set  voor Mannen
Yves Saint Laurent Y Gift Set  voor Mannen
82,90

Op voorraad | Code: YSL10387

Eau de Parfum 60 ml + geparfumeerde douchegel 50 ml

1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Versterk de intensiteit van je favoriete geur. De parfumset voor mannen Yves Saint Laurent Y bevat behalve de geur zelf ook verzorgende producten die ervoor zorgen dat je dagelijkse badkamerritueel perfect harmonieert.

Kenmerken:

  • een geur geschonken in een set doet dubbel plezier
  • de set bekoort al op het eerste zicht met de prachtige verpakking
  • doet elke man plezier
  • heel geschikt als cadeau
  • de set bevat een geur en cosmetische accessoires uit dezelfde collectie

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 60 ml
  • geparfumeerde douchegel 50 ml

Samenstelling

Geursoort
specerijen, houtachtig
Set variant
Gift Set

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.