Yves Saint Laurent YEau de Parfum voor Mannen

Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum voor Mannen
Yves Saint Laurent Y Eau de Parfum voor Mannen
100 ml
81,90

Code: YSL06908 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 9-12-2020
Persoonlijk ophalen
dinsdag 8-12-2020
UPS Air Mail
vrijdag 4-12-2020

Beschrijving van het parfum Yves Saint Laurent Y
Samenstelling

Avontuurlijk, fris, verleidelijk - eau de parfum Yves Saint Laurent Y brengt een nieuwe definitie van mannelijkheid. Het is een sterkere en intensere versie van de eau de parfum met dezelfde naam uit 2017 en opent nu een nieuw hoofdstuk van het verhaal over de man van de Y-generatie.

  • fougère geurcompositie
  • geschikt om overdag en ‘s avonds te dragen
  • De zanger Adam Levine is het gezicht van deze geur

Samenstelling van de geur
Eerst ruik je de buitengewone frisheid aangeboden door de combinatie van bergamot en gember. Deze contrasteert met de sappige appel aangevuld met aldehyden en elemi. Het hart vormen de betoverende tonen van salie en jenever die samen met lavendel een uitgesproken mannelijkheid aan de geur geven. De geurcompositie wordt nog versterkt door de geranium essentie. De sensuele basisnoten combineren de akkoorden van vetiver, amber, wierook en tonkabonen.

Het verhaal van de geur
De geur van Yves Saint Laurent Y staat symbool voor een man die zijn dromen al waargemaakt heeft, maar kijkt verder naar morgen om zijn nieuwe doelen te ontmoeten. Hij is niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan en neemt alles serieus. Hij zal nooit stoppen en wil altijd zijn grenzen verleggen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Gember , Elemi , Appel , Bergamot , Aldehyden
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lavendel , Geranium , Salie , Jenever
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Belambra Hout , Olibanum , Tonkaboon
Geursoort
specerijen, houtachtig

Wij schreven over Yves Saint Laurent Y
Artikelen

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Review Yves Saint Laurent Y