Yves Saint Laurent Tatouage Couture ultramatterende vloeibare lipstick

Yves Saint Laurent Tatouage Couture ultramatterende vloeibare lipstick
Yves Saint Laurent Tatouage Couture ultramatterende vloeibare lipstick

Product beschrijving Yves Saint Laurent Tatouage Couture
Kenmerken

Zo licht dat je hem niet eens op je lippen voelt, en zo opvallend dat iedereen hem gezien heeft. Dat is de ultramatterende, vloeibare lipstick Yves Saint Laurent Tatouage Couture, die je lippen een intense kleur geeft en ze in een fluweelachtige, matte sluier hult. Een dunne laag volstaat en je lippen zijn onweerstaanbaar. Van ‘s morgens tot ‘s avonds.

Eigenschappen:

  • geeft je lippen een maximaal intense kleur met een mat effect
  • met de gepatenteerde applicator kan je je lippen perfect vormgeven
  • een dunne laag volstaat voor maximaal effect
  • dankzij de zachte textuur glijdt de lippenstift gemakkelijk over je lippen
  • munt uit dankzij een grote bestendigheid
  • geeft het gevoel van naakte lippen
  • droogt snel en veegt niet uit

Aanbrengen:
Contour eerst de vorm van je lippen met de punt van de applicator alsof het een lipliner was. Draai de applicator daarna om naar de zijkant en vul je lippen op met een intense kleur.

Kenmerken

Tint
oranje
Consistentie
fluid
Effect
Matte

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Review Yves Saint Laurent Tatouage Couture