Product beschrijving Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim
Kenmerken

Het is tijd om alle grenzen te vergeten en de dingen anders te doen. De dunne, matte lippenstift met een effect van leder Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim geeft je lippen een maximaal intense kleur met een matte, leren finish. De lippenstift houdt eindeloos lang feilloos stand en dankzij de unieke samenstelling moet je niet bang zijn voor vegen of afdrukken. Op de lippen is hij zo licht dat je hem amper voelt, en toch zal iedereen hem gezien hebben.

Eigenschappen:

  • geeft de lippen een rijke, intense kleur in een dunne laag

  • de duurzame samenstelling voorkomt uitvegen en smudges

  • dankzij de unieke, vierkante vorm kan je heel precies aanbrengen

  • geeft je lippen een trendy, mat, fluwelen effect

  • voelt ongelooflijk aangenaam aan op je lippen

  • in een chique goudkleurige uitvoering

  • droogt de lippen niet uit

Aanbrengen:
Breng met de punt van de lippenstift gelijkmatig aan over je volledige lippen.

Kenmerken

Tint
Rood
Effect
Matte

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Review Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim