Yves Saint Laurent Rive Gaucheeau de toilette voor Vrouwen

1×
Yves Saint Laurent Rive Gauche eau de toilette voor Vrouwen
Yves Saint Laurent Rive Gauche eau de toilette voor Vrouwen
100 ml
71,90

Code: YSL0219 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 12-8-2020
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 11-8-2020

Beschrijving van het parfum Yves Saint Laurent Rive Gauche
Samenstelling

  • bloemige houtachtige geur
  • voor de individualistische vrouw
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Samenstelling
Vetiver , Roos , Magnolia , Gardenia , Aldehyden , Eik
Geursoort
bloemig, aldehyde

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Review Yves Saint Laurent Rive Gauche