Yves Saint Laurent Mon Paris

Doucheolie voor Vrouwen 200 ml

Yves Saint Laurent Mon Paris Doucheolie  voor Vrouwen  200 ml
Yves Saint Laurent Mon Paris Doucheolie  voor Vrouwen  200 ml
Doucheolie voor Vrouwen 200 ml
33,60

Code: YSL4225 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 28-6-2019
UPS Air Mail
donderdag 27-6-2019
Yves Saint Laurent Mon Paris
Doucheolie voor Vrouwen 200 ml | 33,60

Beschrijving van het parfum Yves Saint Laurent Mon Paris

De doucheolie Yves Saint Laurent Mon Paris Mon Paris is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Hij laat de huid van het lichaam ongelooflijk zacht, gevoed en aangenaam geurend achter. De doucheolie maakt van elke douchebeurt een luxe geurige ervaring.

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Beoordeling Yves Saint Laurent Mon Paris

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!