Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum voor Vrouwen

5×
Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Yves Saint Laurent Libre Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
90 ml
118,00

Code: YSL09888 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 21-6-2021
Afhaallocaties
maandag 21-6-2021
UPS Air Mail
vrijdag 18-6-2021

Beschrijving Yves Saint Laurent Libre Intense
Samenstelling

Niets benadrukt je vrije en veroverende ziel beter dan eau de parfum voor vrouwen Yves Saint Laurent Libre Intense. Deze bedwelmende geur barst van de hoge intensiteit die een luide schreeuw van vrijheid wordt waar ongeremde vrouwen niet bang voor zijn.

  • aromatische fougère bloemengeur
  • een intense opvolger van zijn voorganger Libre
  • op de markt gebracht in 2020

Samenstelling van de geur
De topnoten betoveren je met de citrusachtige tonen van olie uit bergamot en mandarijn aangevuld met de olie van Franse lavendel. Vervolgens worden je zintuigen verwend met een onmisbare en intense combinatie van oranjebloesem en jasmijn samen met sprankelende tonen van orchidee. De geur drijft langzaam weg op een golf van warme vanille uit Madagaskar, vetiver en echte amber.

Het verhaal van de geur
Yves Saint Laurent Libre Intense is gemaakt door een duo van parfumeurs en is ontworpen voor alle vrouwen die hun instinct volgen. Haar designers, Anne Filipo en Carlos Benaim, vervolgden de oorspronkelijke eau de parfum Libre uit 2019, maar deze keer accentueerden ze de harttonen van de oranjebloesem, orchidee en lavendel.

Yves Saint Laurent Libre Intense wordt een onmisbaar accessoire voor elke vrouw die vrijuit haar excentrieke kant laat zien. De design van het flesje met een kenmerkende geometrie en het gouden YSL-logo weerspiegelt de combinatie van vuur en goud en brengt de geur tot in de perfectie. Het gezicht van de geur is de succesvolle jonge zangeres Dua Lipa.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Franse lavendelolie , mandarijnolie
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelbloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ambergris, Madagascar Vanille , Vetiver
Geursoort
bloemig

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Review Yves Saint Laurent Libre Intense5