Yves Saint Laurent L'Homme

Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml

Yves Saint Laurent L'Homme Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
Yves Saint Laurent L'Homme Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
Yves Saint Laurent L'Homme Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml
35,20

Code: YSL0345 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
Yves Saint Laurent L'Homme
Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml | 35,20

Beschrijving van het parfum Yves Saint Laurent L'Homme

De aftershave balsem voor mannen Yves Saint Laurent L'Homme L'Homme is een perfecte aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Het kalmeert niet alleen de geïrriteerde huid na het scheren, maar laat hem ook zacht, fris en geurend achter.

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Beoordeling Yves Saint Laurent L'Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!