Yves Saint Laurent La Nuit de L'Hommeeau de toilette voor Mannen

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme eau de toilette voor Mannen
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme eau de toilette voor Mannen
100 ml
68,50

Code: YSL0136 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 5-10-2020
Persoonlijk ophalen
maandag 5-10-2020
UPS Air Mail
maandag 5-10-2020

Beschrijving van het parfum Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme
Samenstelling

Het eau de toilette Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme is een uitgesproken mannelijke en zinnelijke geur, contrastrijk en vol spanning.

  • aromatische kruidige geur met houtige akkoorden
  • voor galante, zelfverzekerde en succesvolle mannen
  • geschikt voor romantische avonden en sociale evenementen

Samenstelling van de geur
De geheimzinnig donkere flacon bevat een net zo geheimzinnige en verleidelijke geurcompositie, vol verrassende explosieve akkoorden. De inleiding onthult kruidige kardemom, ogenblikkelijk daarop aangevuld door de aromatische lavendel, de verkwikkende jeneverbes en de fonkelende frisheid van Bergamot. Komijn en vetiver vertegenwoordigen mannelijkheid en kracht en geven de geur YSL La Nuit de L’Homme een elegant en opulent slot.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kardemom, Tonkaboon
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lavendel , Virginia Ceder , Bergamot
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cumarine, Vetiver , Sandelhout
Geursoort
specerijen, houtachtig

Wij schreven over Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme
Artikelen

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Review Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme