Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme

Deodorant Stick voor Mannen 75 gr

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Deodorant Stick voor Mannen 75 gr
Deodorant Stick voor Mannen 75 gr
22,00

Code: YSL0142 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 24-5-2019
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme
Deodorant Stick voor Mannen 75 gr | 22,00

Beschrijving van het parfum Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme

De geparfumeerde deostick Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme La Nuit de L'Homme zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Samenstelling

Topnoten
Kardemom
Hartnoten
Bergamot, Ceder, Lavendel
Basisnoten
Cumarine, Vetiver

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Beoordeling Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!