Yves Saint LaurentLa Nuit de L'Homme Bleu Électrique Eau de Toilette voor Mannen

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Bleu Électrique Eau de Toilette voor Mannen
Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Bleu Électrique Eau de Toilette voor Mannen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: BIO06261
  • frisse kruidige geur met aromatische noten van lavendel en geranium
  • de intense variant van de eau de toilette voor mannen La Nuit de L'Homme
  • symboliseert de opwindende sfeer van een verboden nachtfeest

Samenstelling van de geur
De opwindende sfeer wordt opgeroepen door de sprankelende topnoten van oosterse kardemom, pittige gember en citrusachtige bergamot. Deze prikkelende en toch frisse combinatie wordt vervolgens aangevuld met de aromatische accenten van lavendel en geranium. De geurcompositie wordt geaccentueerd door het rokerige, aardse aroma van vetiver vermengd met de fluweelzachte akkoorden van cederhout.

Verhaal van de geur
De klassieke kruidige eau de toilette Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme hulde zich in een elektrisch blauwe kleur en maakte ruimte voor een nieuwe, intensere variant. De moderne en sensuele La Nuit de L'Homme Bleu Électrique is geboren, door de parfumeur Dominique Ropion verrijkt met pittige frisse noten van gember en aromatische geranium.

De designers van de geur en de flacon werden geïnspireerd door de neonlichten van underground clubs en de sprankelende sfeer van een verboden nachtfeest. De eau de toilette La Nuit de L'Homme Bleu Électrique symboliseert dan ook de eindeloze vrijheid en adrenaline die het opwindende nachtleven met zich meebrengt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kardemom, Bergamot , Gember
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Geranium , Lavendel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cederhout, Vetiver
Geursoort
aromatisch, oriëntaalse

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.