Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme

Aftershave lotion voor Mannen 100 ml

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Aftershave lotion  voor Mannen 100 ml
Aftershave lotion voor Mannen 100 ml

Code: YSL0140 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme
Aftershave lotion voor Mannen 100 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme

De aftershave voor mannen Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme La Nuit de L'Homme is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Verfrist de huid die na het scheren geïrriteerd en roodachtig is, laat hem geuren en levert een nieuwe portie energie.

Samenstelling

Topnoten
Kardemom
Hartnoten
Bergamot, Ceder, Lavendel
Basisnoten
Cumarine, Vetiver

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Beoordeling Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!