Yves Saint Laurent La Laque CoutureNagellak

Yves Saint Laurent La Laque Couture Nagellak
Yves Saint Laurent La Laque Couture Nagellak

Product beschrijving Yves Saint Laurent La Laque Couture
Kenmerken

De nagellak Yves Saint Laurent La Laque Couture La Laque Couture zorgt binnen enkele ogenblikken voor mooie en verzorgde nagels.

Kenmerken:

  • wordt gemakkelijk aangebracht
  • heeft een lange levensduur
  • heldere en rijke kleur

Hoe te gebruiken:
Breng de lak met een kwastje aan op ontvette nagels waarvan de lak werd verwijderd. Breng voor een beter resultaat 2 lagen aan.

Kenmerken

Tint
nude
Type Nagellak
top Coat
Effect
glowy

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Review Yves Saint Laurent La Laque Couture