Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres

Lippotlood

Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres Lippotlood
29,50

Je bespaart 18%
Tint 01 Le Rouge 0,35 gr
24,20

Code: YSL4605 | 3 stuk(s) op voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres
Tint 01 Le Rouge 0,35 gr | 24,20

Beschrijving van de cosmetica Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres

Het lippotlood Yves Saint Laurent Dessin des Levres voorkomt het ongewenste uitlopen van de lippenstift en maakt het mogelijk om een perfecte vorm van je lippen te creëren.

Kenmerken:

  • omlijst perfect en benadrukt de lippen
  • heeft een lange levensduur
  • combineert de functie van het contourpotlood en de lippenstift

Hoe te gebruiken:
Markeer de omtrekt van je lippen met het potlood en breng vervolgens de lipstick of lipgloss aan. je kunt op deze manier ook je lippen vullen.

Kenmerken

Waterproof
nee

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.