Yves Saint Laurent Black OpiumEau de Parfum voor Vrouwen

1×
Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum voor Vrouwen
Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum voor Vrouwen
90 ml
79,90

Code: YSL2377 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 21-1-2020
UPS Air Mail
dinsdag 21-1-2020

Beschrijving van het parfum Yves Saint Laurent Black Opium

Het eau de parfum Yves Saint Laurent Black Opium zal je bekoren door zijn zinnelijkheid en vrouwelijkheid.

  • een typisch oosterse geur, geschikt om in de wintermaanden te dragen
  • voor energieke en zelfverzekerde vrouwen
  • geschikt om 's avonds te dragen, maar ook bij feestelijke gelegenheden

Samenstelling van de geur
De fruitige peer worden bij de inleiding van de geur vermengd met oranjebloesem en kruidige roze peper. Het intensieve hart wordt door koffie gedomineerd, gesteund door akkoorden van jasmijn en de basis van het eau de parfum wordt gevormd door verwarmende vanille.

Het verhaal van de geur
Yves Saint Laurent Black Opium is een geur die is geïnspireerd door de muziek. De samenstelling vertegenwoordigt de mysterieuze uitdrukking van innerlijke behoeften, sensualiteit en een open benadering van het dagelijkse leven. Het eau de parfum werd in 2014 op de markt gebracht.

Samenstelling

Topnoten
Peer , Roze Peper , Sinaasappelboom bloesem
Hartnoten
Jasmijn , Koffie
Basisnoten
Ceder , Vanille , Patchuli
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.