Yankee Candle Vanilla Cupcake

Auto luchtverfrisser 4 st

Yankee Candle Vanilla Cupcake Auto luchtverfrisser  4 st
Yankee Candle Vanilla Cupcake Auto luchtverfrisser  4 st
Auto luchtverfrisser 4 st
6,00

Code: YAC0782 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-6-2019
Yankee Candle Vanilla Cupcake
Auto luchtverfrisser 4 st | 6,00

Beschrijving van het parfum Yankee Candle Vanilla Cupcake

Autoparfum Yankee Candle Vanilla Cupcake maakt van je reis een onvergetelijke ervaring. Het maakt het interieur van elk voertuig aangenaam en zorgt zo voor een harmonieuze omgeving.

Kenmerken:

  • zoet aroma

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Samenstelling
Citroen , Crèmige Noten, Cupcake, Vanille
Karakter van de huisparfum
gourmand, zoet

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Beoordeling Yankee Candle Vanilla Cupcake

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!