Yankee Candle Turquoise Sky

Auto luchtverfrisser Ophangend

Yankee Candle Turquoise Sky Auto luchtverfrisser    Ophangend
Yankee Candle Turquoise Sky Auto luchtverfrisser    Ophangend
Yankee Candle Turquoise Sky Auto luchtverfrisser    Ophangend
Auto luchtverfrisser Ophangend
6,70

Code: YAC0896 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 12-12-2018
Yankee Candle Turquoise Sky
Auto luchtverfrisser Ophangend | 6,70

Beschrijving van het parfum Yankee Candle Turquoise Sky

Autoparfum Yankee Candle Turquoise Sky maakt van je reis een onvergetelijke ervaring. Het maakt het interieur van elk voertuig aangenaam en zorgt zo voor een harmonieuze omgeving.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • zomergeur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

fris

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Beoordeling Yankee Candle Turquoise Sky

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!