Yankee Candle Tribal Stone

Keramische votief theelichthouder I. Waves

Yankee Candle Tribal Stone Keramische votief theelichthouder    I. Waves
Yankee Candle Tribal Stone Keramische votief theelichthouder    I. Waves
Yankee Candle Tribal Stone Keramische votief theelichthouder    I. Waves
10,90
Korting 10%
Keramische votief theelichthouder I. Waves
9,80

Code: YAC1728 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 25-4-2019
Yankee Candle Tribal Stone
Keramische votief theelichthouder I. Waves | 9,80

Beschrijving van het parfum Yankee Candle Tribal Stone

Een keramische kandelaar op een votiefkaars Yankee Candle Tribal Stone verlicht prachtig je interieur. Met de optie om je gekozen votiefkaars te plaatsen, kun je de geur kiezen je die jij voor je huis wilt.

Hoe te gebruiken:
Laat de kandelaar niet met de brandende kaars onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Volg de bijgevoegde instructies.

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Beoordeling Yankee Candle Tribal Stone

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!