Yankee Candle Tribal Stone

Glazen geurlamp

Yankee Candle Tribal Stone Glazen geurlamp
Yankee Candle Tribal Stone Glazen geurlamp

Code: YAC1735 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Yankee Candle Tribal Stone

De aromalamp Yankee Candle Tribal Stone geeft je huis een aangename sfeer. Hij zal het verlichten en dankzij de mogelijkheid om de geur voortdurend te veranderen, zul je altijd de stemming kunnen oproepen die jij wilt hebben.

Hoe te gebruiken:
Plaats geurolie in de kom of plaats was. Zet de theekaars op de bodem van de aromalamp en steek deze aan. Laat de warme was smelten, zodat de geurolie vrijkomt. Laat de hete was of aromatische olie volledig afkoelen voor gebruik. Zodra de was of geparfumeerde olie volledig is verdampt, blaas je de theekaars uit en laat je de aromalamp afkoelen voordat je de inhoud van de kom bijvult. Plaats het product op een voldoende hittebestendig oppervlak. Zorg ervoor dat de aromalamp uit de buurt is van alle brandbare materialen of warmtebronnen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Volg de bijgevoegde instructies.

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Beoordeling Yankee Candle Tribal Stone

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!