Yankee Candle Sparkling Snow aroma Diffuser met navulling Signature

 • Yankee Candle Sparkling Snow aroma Diffuser met navulling Signature
   meer

  KADO VOOR JOU
  Koop de meest populaire huis parfum nu voor minder. Krijg 20% korting op Teatro Fragranze, Paddywax, Kringle Candle, Culti, Mr & Mrs Fragrance en Yankee Candle. Gebruik de promo code flat20nl in je winkelmandje.

  Varianten Yankee Candle Sparkling Snow

  • Yankee Candle Sparkling Snow aroma Diffuser met navulling 88 ml Signature aroma Diffuser met navulling 88 ml Signature  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: YAC1284

  Omhoog

  Parfum beschrijving Yankee Candle Sparkling Snow

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  Aroma Diffuser Yankee Candle Sparkling Snow biedt een aangename manier van parfumeren van je interieur. De geurverspreider bevat een vulling die geleidelijk in de lucht verdampt door middel van ingestoken stokjes, waardoor een heel knusse geur in de kamer ontstaat.

  Kenmerken:

  • wintergeur

  Hoe te gebruiken:

  Je kunt ook de intensiteit van de geur in je interieur verhogen door af en toe de geweekte stokken te draaien. Deze geurverspreider wordt geleverd met een navulling. Buiten bereik van kinderen houden. Als de inhoud van de diffuser in contact met de huid komt, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten met water spoelen.

  Omhoog

  Beoordeling Yankee Candle Sparkling Snow

  Wat vind je van Yankee Candle Sparkling Snow ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu