Yankee Candle Snuffer

Kaarsendovers

Yankee Candle Snuffer Kaarsendovers
Yankee Candle Snuffer Kaarsendovers
Yankee Candle Snuffer Kaarsendovers
Kaarsendovers
12,00

Code: YAC1065 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 30-4-2019
Yankee Candle Snuffer
Kaarsendovers | 12,00

Beschrijving van het parfum Yankee Candle Snuffer

De praktische kaarsendover Yankee Candle Snuffer dooft eenvoudig en veilig elke kaars en voorkomt onnodige rook. Op deze praktische hulp voor alle liefhebbers van kaarsen raak je meteen verliefd. De vlam gaat onmiddellijk uit en je kunt nog steeds zonder gestoord te worden genieten van de geur die de kaars in het interieur heeft achtergelaten.

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Beoordeling Yankee Candle Snuffer

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!