Yankee Candle Scenterpiece Sun-Drenched Apricot Rose

Wax voor een elektrische wax smelter 61 gr

Yankee Candle Scenterpiece  Sun-Drenched Apricot Rose Wax voor een elektrische wax smelter 61 gr
Yankee Candle Scenterpiece  Sun-Drenched Apricot Rose Wax voor een elektrische wax smelter 61 gr
Yankee Candle Scenterpiece  Sun-Drenched Apricot Rose Wax voor een elektrische wax smelter 61 gr
61 gr
6,00

Code: YAC04160 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 26-4-2019
Yankee Candle Scenterpiece Sun-Drenched Apricot Rose
61 gr | 6,00

Beschrijving van het parfum Yankee Candle Scenterpiece Sun-Drenched Apricot Rose

De aromalampwas Yankee Candle Scenterpiece Sun-Drenched Apricot Rose zorgt voor een maximaal geureffect in je interieur. Dankzij de snelle en gemakkelijke vervanging met andere was kunt je eenvoudig kiezen voor de geur die aan je stemming beantwoordt.

Kenmerken:

  • fruitige geur
  • bloemige geur

Hoe te gebruiken:
Laat de smeltende was in de aromalamp nooit onbeheerd achter of in de buurt van licht ontbrandbare voorwerpen. Laat het product niet binnen het bereik van kinderen of huisdieren. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Basisnoten
Muskus, Poeder
Hartnoten
Gardenia
Topnoten
Abricoos, Nectarine bloesem
Karakter van de huisparfum
bloemen, fruitig

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Beoordeling Yankee Candle Scenterpiece Sun-Drenched Apricot Rose

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!