Yankee Candle Pink Sands

aroma Diffuser met navulling 88 ml Signature

Yankee Candle Pink Sands aroma Diffuser met navulling 88 ml Signature
Yankee Candle Pink Sands aroma Diffuser met navulling 88 ml Signature
Yankee Candle Pink Sands aroma Diffuser met navulling 88 ml Signature
aroma Diffuser met navulling 88 ml Signature
18,60

Code: YAC1282 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 21-12-2018
Yankee Candle Pink Sands
aroma Diffuser met navulling 88 ml Signature | 18,60

Beschrijving van het parfum Yankee Candle Pink Sands

Aroma Diffuser Yankee Candle Pink Sands biedt een aangename manier van parfumeren van je interieur. De geurverspreider bevat een vulling die geleidelijk in de lucht verdampt door middel van ingestoken stokjes, waardoor een heel knusse geur in de kamer ontstaat.

Kenmerken:

  • frisse geur

Hoe te gebruiken:
Je kunt ook de intensiteit van de geur in je interieur verhogen door af en toe de geweekte stokken te draaien. Deze geurverspreider wordt geleverd met een navulling. Buiten bereik van kinderen houden. Als de inhoud van de diffuser in contact met de huid komt, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten met water spoelen.

Samenstelling

Basisnoten
Hout Noten, Muskus
Hartnoten
Schijnhulst
Samenstelling
Bessen, Citrusvruchten, Meloen
Karakter van de huisparfum
fris

Over het merk Yankee Candle

Het idee voor de kaarsen van Yankee Candle ontstond al in 1969, toen Mike Kittredge zijn moeder voor Kerstmis een zelfgemaakte decoratieve kaars schonk. Ze was enthousiast, net als haar omgeving, en zo begon Mike meer kaarsen te maken. Dankzij het grote succes verplaatste hij de al spoedig de productie van zijn garage naar oude papierfabrieken en stichtte zo zijn eigen merk Yankee Candle.

Vanaf het moment van aansteken tot volledig opbranden geven de kaarsen van Yankee Candle een prachtige, langdurige en zuivere geur die een perfecte accessoire vormt voor elk interieur. De kaarsen bevatten een grote hoeveelheid aromatische oliën en natuurlijke extracten. Elke geuressence doet werkelijk herinneren aan het ingrediënt, de plaats of de belevenis waar de geur door geïnspireerd werd. Welke atmosfeer je thuis ook wenst – dat hangt helemaal van jezelf af.

Een geschenk van dit merk zal iedereen blij maken. Vooral de speciale kersteditie van Yankee Candle zijn populair, evenals de wassen van Yankee Candle, de geschenksets van Yankee Candle en de geuren voor in de auto van Yankee Candle.

Tegenwoordig is het merk de bekendste producent van geurkaarsen en woninggeuren. Je vindt het in 20 landen en alleen al in de V.S. heeft het merk meer dan 18-duizend winkels. En dat alles begon met een cadeautje voor mama.

Beoordeling Yankee Candle Pink Sands

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!